Vil du have hjælp til at blive skadefri og få løbeglæden tilbage?

En god løbetur klarer hjernen, sætter gang i endorfinerne og giver en behagelig følelse i kroppen. Men mange danskere må desværre undvære den daglige eller ugentlige løbetur på grund af skader og smerter. Det er ærgerligt og unødvendigt, for det kan afhjælpes. Kontakt mig, så du kan få snøret løbeskoene igen.

Sådan hjælper jeg dig med at få løbeglæden tilbage

1. Sammen finder vi årsagen

Du beskriver dit problem, din skade, dine smerter, og jeg spørger ind til dine løbevaner, -erfaring og -udstyr. Jeg har set de fleste symptomer før, og tro mig: Vi skal nok finde frem til årsagen til dine løbeproblemer og få dig tilbage til normal status.

2. Behandlingerne

Når vi sammen har fundet årsagen til dine gener, går jeg metodisk til værks i arbejdet med din krop. Det gælder om at finde den muskulære ubalance, der ligger bag problemet, så bliv ikke overrasket, hvis jeg begynder behandling et helt andet sted end præcis dér, hvor du har ondt.

3. Opfølgning

Når du er gjort løbeklar har du mulighed for at få et godt råd med henblik på at holde dig skadesfri. Og hvis du har brug for et løbetip eller en træningsplan, kan jeg sætte dig i forbindelse med CPH Body’s partner, Hechmann Sport, som er ekspert i løbetræning.

– og få løbeglæden tilbage!

Jeg har værktøjerne der skal til for at du kan få løbeglæden tilbage

Min lange historik som behandler har givet mig stor erfaring i skades- og smertebehandling. Og jeg udvikler mig kontinuerligt ved at deltage i kurser og studere i ind- og udland. Det betyder, at jeg har udviklet mange teknikker med baggrund i forskellige skoler og behandlingsmetoder til at afhjælpe skader og gener.

Mit CV:

Play Video

Skader og smerter jeg har erfaring med at behandle

Oplagt mulighed til dig der gerne vil:

Normalpris: 900 kr.
Din pris: 450 kr. (spar 50%)

Hent dit værdibevis til en prøvebehandling

Når du har udfyldt formularen nedenfor, vil du modtage dit personlige bookinglink via email og sms.
Scroll to Top