Besøg mig her

Afbud modtages på email eller SMS indtil 24 timer før aftalt tid. Ved senere afbud opkræves fuld betaling. Du er ansvarlig for, at vi starter til tiden, og jeg er ansvarlig for at afslutte sessionen. Hvis vi starter forsinket, betaler du for den fulde session. Hvis vi afslutter forsinket, koster det ikke ekstra.

Afslapning i hjemlige omgivelser

Behandlingerne hos mig foregår i nyindrettet lokale med speciadesignet briks i privaten. Disse rolige omgivelser er den ideelle ramme for at finde den rette behandling, der tager udgangspunkt i det enkelte individs behov. Jeg har altid arbejdet tillidsbaseret, hvor gensidig tillid og fortrolighed er alfa omega. Selvom jeg har arbejdet på højtprofilerede arbejdspladser, er det ikke mig, du ser på billederne fra jubelsecerne, når pokalerne er i hus. Jeg foretrækker ’at gå under radaren’ og overlader trygt glamouren til de rette personer.

Du vil opleve et behandlingsmiljø, der er afslappet, hvor humor, en frisk bemærkning og smil på læben kan forekomme. CPH Body er ikke en del af en kæde eller en del af et stort konglomerat, men drives af mig som enkeltperson, og det ligger mig på sinde, at jeg personligt står for alt fra den indledende kontakt, over samtale til selve behandlingen. Mine værktøjer er uddannelse, erfaring, lyttende ører, arbejdende næver og en interesse for det hele liv. Disse værktøjer er din sikkerhed for, at du er i gode hænder.

Scroll to Top