Behandling og forebyggelse af fodboldskader

Fodbold er landets mest populære sport og bliver spillet hele året rundt. Mange oplever, at de bliver ramt af skader, som enten kommer akut eller udvikler sig langsomt og smertefuldt. Derfor må de desværre undvære glæden ved den daglige eller ugentlige træning og kampe. Det er ærgerligt og unødvendigt, for det kan ofte afhjælpes. Kontakt mig, så du kan komme tilbage på banen igen.

Sådan får jeg dig klar til kamp og tilbage på banen

1. Sammen finder vi årsagen

Vi starter med en snak om dine symptomer og dine daglige aktiviteter, som kan være relevante. Jeg undersøger din holdning, bevægelsesmønstre og spørger ind til tidligere skader. Målet er at finde frem til, hvad der forårsager dine nakke- og rygsmerter, så vi kan tilrettelægge den mest effektive behandling for dig.

2. Behandlingsstrategi

Når jeg har en forståelse for årsagerne til dine smerter, anvender jeg en række teknikker for at behandle både symptomer og underliggende årsager. Det kan inkludere manuel terapi, mobilitetsøvelser, og måske nogle overraskende tilgange, der adresserer områder, du ikke umiddelbart ville forbinde med dine smerter.

3. Vejledning og forebyggelse

Efter behandlingen får du råd om, hvordan du kan undgå fremtidige smerter. Vi taler om ergonomi, arbejdsstillinger og øvelser, du kan gøre hjemme.

– og få din hverdag tilbage!

Jeg har værktøjerne der skal til for at få dig tilbage på banen

Min lange historik som behandler har givet mig stor erfaring i skades- og smertebehandling. Og jeg udvikler mig kontinuerligt ved at deltage i kurser og studere i ind- og udland. Det betyder, at jeg har udviklet mange teknikker med baggrund i forskellige skoler og behandlingsmetoder til at afhjælpe skader og gener.

Mit CV:

Play Video

Skader og smerter jeg har erfaring med at behandle

Hver patient er unik, og derfor tilpasses alle behandlinger individuelt for at opnå de bedste resultater.

Oplagt mulighed til dig der gerne vil:

Normalpris: 900 kr.
Din pris: 450 kr. (spar 50%)

Hent dit værdibevis til en prøvebehandling

Når du har udfyldt formularen nedenfor, vil du modtage dit personlige bookinglink via email og sms.
Scroll to Top