Terapeut

Steven Jensen

omfavicon-2 Body-SDS stud. 2015

omfavicon-2 Rebalancing massage 2012-14

omfavicon-2 Ayourvedic yoga massage 2012

Jeg betragter mennesket som en helhed, der behandles ud fra fysisk, psykisk og åndelig balance. Jeg tilbyder behandling som forebygger og helbreder sygdomme. Kropsterapien kan støtte og udvikle dine resurser og forandringsprocesser. Jeg har selv gennemgået en stor livsstilsændring siden 2007.

Det har været en udfordrende rejse, hvor jeg har arbejdet intenst med krop og sind igennem body-SDS behandling/træning, yoga og meditation. For mig har det været fantastisk at opleve hvordan body-SDS har hjulpet mig, med at gøre mig fri af fortiden. Det har været en rejse, der har givet mig en større forståelse af mennesket og dets sammensætning, både fysisk og i sindet.

Søger du tryghed og forståelse når du skal behandles, kan du altid være sikker på at jeg møder dig med åbent og forstående sind, uanset din situation. Jeg er Body-SDS elev, Det er medvirkende til at jeg er i konstant udvikling, både som menneske og behandler, jeg søger altid at blive den bedste indenfor mit felt og hjælpe dig bedst muligt.

Jeg glæder mig til at se dig i klinikken.

Book en tid

Book en tid

rab-sab-logo

RAB står for Registreret Alternativ Behandler. Sundhedsstyrelsen fører tilsyn med loven på området og udsteder RAB godkendelser til brancheforeninger indenfor alternativ behandling – herunder til Sammenslutningen af Alternative Behandlere / SAB.

Din garanti for at din terapeut lever op til Sundhedsstyrelsens strenge krav til uddannelse, faglighed, etik samt krav om løbende videreuddannelse. Du er derfor i sikre hænder, når du får en behandling hos mig.
Bodycph.dk er forsikret i SAB og momsfritaget.

Tlf.: +45 26281679
www.bodycph.dk
Søndersøvej 54
2820 Gentofte