Terapeut

STEVEN JENSEN

Min erfaring er at de fleste mennesker kan helbrede sig selv med den rigtige støtte og engagement. For at finde glæde og inspiration til et meningsfuldt erhverv tog jeg på et længere meditationsophold i Indien, hvor min intuition fortalte mig at det var kropsterapi, som var min vej i livet. Jeg fandt hurtigt ud af at jeg havde en evne til at frigøre og fjerne spændinger. Ydermere gav det en stor glæde og tilfredsstillelse at hjælpe andre til at få det bedre.

Som uddannet tømrer i en ung alder kom jeg udfor en slem arbejdsskade i den nedre ryg. En bilulykke kort tid efter gav mig et piskesmæld, der forårsagede smerte i sådan en grad, at jeg var nødsaget til at tage smertestillende på daglig basis. Udover det har jeg prøvet alle de kendte behandlingsmetoder i Danmark, som dog havde ingen eller ringe effekt.

Mange år senere fik jeg ved en tilfældighed en Body-SDS behandling som skabte helt utrolige resultater i min krop. Pludseligt var mine lænd- og nakkesmerter helt forsvundet i længere perioder af gangen.

Efter det nævnte ophold i Indien har jeg taget en del massageforløb og en massageuddannelse i Tyskland, men besluttede mig for at det var Body-SDS, jeg ville fordybe og engagere mig i. Indtil i dag har det været den behandlingsform, som jeg har haft mest succes med, både som behandler og på egen krop og psyke.

Book en tid

Book en tid

Body-SDS kurser og videre uddannelse

2018 Ledkursus: Nakke 2 v. Henrik Kalsbøll & Lotte Justesen

2018 Psykologi: Fysisk, psykisk og mental 1 v. Michell Kowal – 6 timer

2018 Sygdomslære: Astma & Bronkitis v. Keven Bruun – 12 timer

2018 Sygdomslære: Skoliose v. Heidi Hermansen – 12 timer

2018 Ledkursus: Ryg 2 v. Claus Linnemann Olsen – 6 timer

2018 Ledkursus: Ryg 1 v. Claus Linnemann Olsen – 6 timer

2018 Ledkursus: Nakke 1 v. Claus Linnemann Olsen – 12 timer

Tlf.: +45 26281679
www.bodycph.dk
Søndersøvej 54
2820 Gentofte