En kropsterapi session har fokus på at løsne spændinger og øge lymfe- og blodgennemstrømning i kroppen. Dette øger næringen i cellerne og forbedrer udskillelsen af affaldsstoffer. Når der arbejdes dybt med de forskellige spændinger, begynder kroppen og psyken at slappe af, hvilket skaber en tilstand af indre ro. I denne tilstand kan kroppen lettere restituere og har bedre betingelser for at komme sig i forbindelse med skader, spændinger og sygdom.

De fleste oplever, at de får mere energi og overskud efter behandlingen. Behandlingen har ligeledes en gavnlig effekt på psyken. Tilstanden af indre ro løsner stress og skaber plads til at psykiske spændinger kan bearbejdes. Dette kombineres med samtale for at bringe et nyt perspektiv på klientens behov. Der lægges vægt på at tilpasse behandlingen til klienten – dybdegående eller blid.

Behandlingen starter med en kort samtale, hvor vigtige problemstillinger drøftes. Jeg arbejder med idéen om det hele menneske – dvs. at der er en sammenhæng mellem det fysiske og psyken, og at traumer og følelsesmæssige anstrengelser kan sætte sig i kroppen. Flere klienter oplever, at behovet for dialog under en behandling kan opstå som følge af, at spændinger frigøres.

Behandlingen starter med, at du ligger på ryggen med et tæppe over dig. For at opnå det bedste resultat, er det bedst, at du ligger afklædt i trusser/underbukser og undertrøje/BH. Du vil blive behandlet på begge sider af kroppen.

Efter en behandling vil du føle velvære og en dyb ro. Som en naturlig proces, kan du opleve, at kroppen og sindet reagerer anderledes end normalt. Især efter en periode med f.eks. stress, sygdom, ikke nærende kost m.m. kan der komme reaktioner efter en behandling.
Disse reaktioner er signaler om, at hele din organisme arbejder på at optimere sine funktioner og skabe balance.
Dette viser, at behandlingen har sat noget i gang. Bivirkninger som ømhed og blå mærker forekommer sjældent.

Det anbefales, at drikkes ekstra meget vand resten af dagen. Dette letter udskillelsen af kroppens affaldsstoffer. Nyd den øgede kropsbevidsthed og giv efter for de signaler, som kroppen udsender for at skabe balance. Det vil medvirke til at optimere din selvhelbredende evne.

Behandlingssystemet er udviklet med henblik på at afhjælpe konkrete problemer som:

Gigt – forstuvninger – smerter – ømhed – piskesmæld – kold skulder – tennisalbue,
museskader – overanstrengelse – ryglidelser – hold i ryggen og nakken – iskias problemer
Træthed
Følelsesforstyrrelser
Problemer i sanseorganerne
Problemer i kredsløbet
Organproblemer
Stress – angst – depression og traumer m.m.