Body-SDS behandling skal genoprette kroppens balance

Samtalen
En Body-SDS behandling starter med en kort samtale, hvor problemstillinger drøftes. Undervejs kan klienten opleve et behov for dialog under en behandling som følge af at spændinger og  følelsesmæssige anstrengelser frigøres.

Selve behandlingen starter med, at du ligger på ryggen med et tæppe over dig. For at opnå det bedste resultat, er det bedst, at du ligger afklædt i shorts/underbukser eller evt. BH. Du vil blive behandlet på begge sider.

En Body SDS behandling
har fokus på at løsne spændinger og øge lymfe- og blodgennemstrømning i hele kroppen. Dette giver kroppen bedre betingelser for at løsne op og rense ud i muskulaturen ved inflammationer i sener og hævelser omkring led. Når spændinger løsnes, skabes der et større flow i blod og lymfecirkulationen derved opstår der en udrensende effekt både fysisk og psykisk.

Der lægges vægt på at få gang i Body SDS åndedrættet, da dette hjælper til at afspænde krop og psyke klienten vil blive guidet i åndedrættet.

Body SDS Åndedrættet
tillader at der arbejdes med Body SDS metoden som består af pulserende led-bevægelser,massageteknikker, akupressur tryk og zonetryk. Disse unikke teknikker og håndgreb, som behandleren bruger til at pulsere og bevæge muskler og led med, arbejder i store træk med din fysiske og følelsesmæssige last, og derigennem forbedre og styrke dit helbred.

Undervejs i behandlingen vil dine led blive frigjort, alt efter behov.

Body SDS ledfrigørelse
kan udføres blidt til at starte med, og når du føler mere tryghed i bevægelserne, kan hastigheden sættes op.

Der lægges vægt på at tilpasse behandlingen til dine specifikke behov – blidt og dybdegående. Du har altid mulighed for at sige fra hvis trykket føles for hårdt.

Tlf.: +45 26281679
www.bodycph.dk
Søndersøvej 54
2820 Gentofte