kan stærkt anbefale Steven. Super dygtig behandler. Han er opmærksom og nærværende.God service samt gode priser .

Al Vich

Er i behandling hos Steven og det rykker! Steven er ambitiøs på din velfærds vegne. Han går i dybden og du kan ikke undgå, at have det bedre end da du kom. I forhold til, hvad man får ud af hans behandlinger, er han også meget rimelig i pris og kunne med god samvittighed tage meget mere for en behandling. (Og tro mig jeg kender markedet og har prøvet mange behandlere). Udover de magiske hænder, passer han altid på dig. Han er venlig og klinikken er varm (ild i pejsen) og velduftende. Et fristed for din sjæl og krop. Jeg er, efter hold i ryggen, spændinger og stress, klar til at tage hul på min ferie. TAK Steven!

Katjanna Svane Dixø

Steven er super god og lyttende og leder stædigt efter årsagen til at du har ondt. Professionel – kan varmt anbefales.

Christian Hoffmann

Jeg har siden 2008 haft problemer med ryggen og døjer bl.a med et led i lænden, der ikke vil blive hvor det skal. Så da min fysioterapeut havde ferie og min ryg gjorde ondt som bare pokker, gik jeg lidt i “panik”, for ingen andre har nogensinde formået at hjælpe mig og jeg har virkelig prøvet mange forskellige behandlere, også body-sds. Så det var med en vis skepsis jeg mødte op hos Steven og forventede heller ikke at han ville kunne hjælpe mig.
Jeg må sige at min skepsis blev gjort til skamme. Jeg har aldrig mødt en behandler, der ved første besøg, har kunne sætte mit led ind på plads, hvilket var min primære hensigt med besøget. Udover det var selve body-sds behandlingen, noget af det bedste jeg nogensinde har prøvet!!
Jeg vil helt klart både komme igen og anbefale Steven, til alle.

Carina Fehrn

I’ve seen Steven now for several times.
Very professional and knowledgeable about the body and musculature and really pinpointed the spots that I needed.
In one session, he released years of shoulder and legs tension,which usually would take several sessions – at the very least.
Not a clock watcher and generous with his time.
I cannot recommend Steven highly enough.
Blessings to you ,so you can heal all of those who are in need .

Maria Roshani

Steven er superdygtig, man har det altid godt når han bliver færdig

Soren Lind